2.04.2023 г., 8:45 ч.

Пролет 

  Поезия
135 2 7

Земята носи пролетна носия,

ухае на овошки и цветя.

Обичам пролетта, не го и крия

и къпя се в лъчите, и блестя.

 

Обичам пролетта, каква стихия

от нежност, аромати, цветове.

И зимата в сърцето ще изтрия,

с любов щом пролетта ме призове.

 

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??