14 ene 2020, 7:50

Пролет е 

  Poesía » Formas orientales
497 0 0

червено палто
бяла снежинка плаче
в измръзнала длан
***
кални обувки
в пухкави меки преспи
по нишка лъчи
***
пролетно небе
блясък в зимни прозорци
стапя висулки

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??