Пролет наметна зелената дреха,
вятърът розови клони подгони.
Птиците полет на север поеха.
Цветя се усмихват пак от балкони.
Ето, и ручеят снежен се кипри.
Бягат потоците и в светлината
сред сладостни и слънчеви ритми
път си пробиват през планината.
Рано... и щъркел се мерне край блато.
Птици огласят с песни гората.
Щедра природа дарува богато,
с дари от Бога – светлее земята!
© Мери Попинз Todos los derechos reservados