20 мая 2012 г., 23:30

Пролет наметна зелената дреха 

  Поэзия » Пейзажная
796 0 2

 

Пролет наметна зелената дреха,

вятърът розови клони подгони.

Птиците  полет на север поеха.

Цветя се усмихват пак от балкони.


Ето, и ручеят  снежен се кипри.

Бягат потоците и в светлината

сред сладостни и слънчеви  ритми

път си пробиват през планината.

 

Рано... и щъркел се мерне край блато.

Птици огласят с песни  гората.

Щедра природа дарува богато,

с дари от Бога – светлее земята!

 

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??