Пролет е!...
А сивите облаци над цветята
нахално надвиснали!...
И дъждът скрил се дълбоко в тях,
сякаш нещо тъжно бяха намислили...
Заваля самота!...
Птиците млъкнаха...
отлетяха с мокри крила!...
И цветята се скриха в тревата, премръзнали...
Вече се чуваше само шумът на дъжда!...
17.04.2012г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados