Apr 17, 2012, 10:03 PM

Пролетна импресия в сиво 

  Poetry » Other
579 0 4

Пролет е!...

А сивите облаци над цветята

нахално надвиснали!...

И дъждът скрил се дълбоко в тях,

сякаш нещо тъжно бяха намислили...


 Заваля самота!...

 

Птиците млъкнаха...

отлетяха с мокри крила!...

И цветята се скриха в тревата, премръзнали...

Вече се чуваше само шумът на дъжда!...  

 

 

                      17.04.2012г.

© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??