13 abr 2007, 22:41

ПРОЛЕТНА КАРТИНА 

  Poesía
3641 0 12
Разцъфтяват чувства и дървета.
Птичи смях в пространството ехти.
Слънцето затопля ветровете,
милващи събудени мечти...

Пчелното жужене не притихва,
кошнички разнасят щедростта...
Цъфнали цветята се усмихват,
та нали са герб на любовта!...

Пролетта облича бална рокля
и танцува своят бален валс...
Вярата пробужда се затоплена.
Щастието кани тя на танц...

Пак е пролет! Нежна пъстра пролет!
Въздухът ухае на любов...
Нужен миг е всеки... Дух във полет...
Бог раздава своя благослов!

  И усмивките разцъфват ведри,
да топят студени ледове...
Пролетта е необятна щедрост,
усети я с твоето сърце!

© Валентин Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??