Отново е Пролет,
отново на Път!
Вятър гали косата ми с пръсти гальовни...
Свършва дългия полет
и във скрития кът
на сърцето ми, връщат се щъркели волни!
Сълзите ти
родени в очите ти красиви, моя Любов,
радостно-доволни по бузите ми нека потекат...
Защото в този миг
от Щастие буйно сътворен
те чувствам като част от мен!
Най истинската част от мен,
която някога съм имал!
© Ангел Милев Todos los derechos reservados