Feb 23, 2019, 4:35 PM  

Пролетна моя Любов! 

  Poetry » Love, White poetry
591 1 4

Отново е Пролет!

Отново на Път!

Вятър гали косата ми с пръсти гальовни...

 

Свършва дългия полет

и във скрития кът

на сърцето ми, връщат се щъркели волни!

 

Сълзите ти

родени в очите ти красиви, моя Любов,

радостно-доволни по бузите ми нека потекат...

 

Защото в този миг

от Щастие буйно сътворен

те чувствам като част от мен!

 

Най истинската част от мен,

която някога съм имал!

© Ангел Милев All rights reserved.

На Съпругата ми, която преоткривам с всеки нов сезон!

 

Музикален съпровод към стихотворението:

https://www.youtube.com/watch?v=DhF-4rH1tBE

 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??