Пролет уханна и мила,
люляк лъхащ аромата свеж,
птича песен ме унася,
трева зеленокоса в миг поглеж...
Пролет нова и красива,
пак глухарче жълто, весело наднича
и синее небесвода...
щастливо е сред дивата природа...
Чуствам се свежа и млада,
а дървета бели, с цвят усмивка,
щъркелите полетели,
с пролетта отново съм щастливка...
Напъпил тук е сливакът,
а птиче песнопоец ни припява...
Пак сме двама сред полето,
животът нежно, тихо продължава...
© Елена Калчева Todos los derechos reservados