16.04.2008 г., 22:06 ч.

Пролетна омая 

  Поезия » Пейзажна
575 0 3
                               Пролетна  омая


           Пролет уханна и мила,

           люляк лъхащ аромата свеж,

           птича песен ме унася,

           трева зеленокоса в миг поглеж...


           Пролет нова и красива,

           пак глухарче жълто, весело наднича

           и синее небесвода...

           щастливо е сред дивата природа...


           Чуствам се  свежа и млада,

           а дървета бели, с цвят усмивка,

           щъркелите полетели,

           с пролетта отново съм щастливка...


           Напъпил  тук е сливакът,

           а птиче песнопоец ни припява...

           Пак сме двама сред полето,

           животът нежно, тихо продължава...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??