2 may 2012, 23:47

Пролетна роса 

  Poesía
545 0 0

Пролетна роса

 

Сутрин  рано през деня,

щом звездите пак се скрият,

падаш тихо на земята

и покриваш ти полята.

 

Вкусен сок от тебе пият

и тревички и цветя,

радват се на тебе всички,

животинчета  и  птички.

 

Ти им даваш ценни сили,

на цветята благодат,

за да раснат те красиви

и да имат аромат!

 

Слънце  рано щом изгрей,

ти отлиташ в небесата,

там намираш чудодей,

за да станеш по-богата!

 

                        2012г.     SRG

© Стойко Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??