** *
Пише стихове дъждът,
после думите измива.
След няколко редакции
звънна той щастливо!
***
Пролетта не е дошла,
вън Зимата е на промоция.
На път са птичите ята,
разлиства се една емоция…
* * *
В шепите на светлината
един разлистен сливов цвят
с клонче тъничко помаха,
дари ни своя аромат...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados
Поздрав!