8.03.2014 г., 22:29 ч.

Пролетни миниатюри 

  Поезия » Пейзажна
426 0 9

 

                    ** *

                    Пише стихове дъждът,

                    после думите измива.

                    След няколко редакции

                     звънна той щастливо!

 

                    ***

                    Пролетта не е дошла,

                    вън Зимата е на промоция.

                    На път са птичите ята,

                    разлиства се една емоция…

 

                   * * *

                   В шепите на светлината

                   един разлистен сливов цвят

                   с клонче тъничко помаха,

                   дари ни своя аромат...

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??