26 mar 2007, 9:01

Пролетни надежди 

  Poesía
515 0 8
Отново пролетен блести асфалта,
окъпан в дъжд от светлини.
Във погледа на нарциси, лалета,
усещам дишането на земята.
Във бухнали корони на дърветата
зеленото кипи в живот и цвят,
по синьото небе със бели облачета
усмихва се денят във птичи полет.
В забързаното ежедневие на мислите
долавям дъх, трептящ във аромат...
Прераждат се пътеките на дните
и пролетно надеждите цъфтят...

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??