1 mar 2020, 20:52

Пролетни води 

  Poesía » Del paisaje
925 0 2

По полето сняг белей,

потокът весело шуми.

За Пролетта си песни пей,

плете дантелени води.

 

На всяко камъче припява,

на всяко цвете и трева.

И буйния си танц танцува,

пролетния танц на радостта.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??