1 мар. 2020 г., 20:52

Пролетни води 

  Поэзия » Пейзажная
940 0 2

По полето сняг белей,

потокът весело шуми.

За Пролетта си песни пей,

плете дантелени води.

 

На всяко камъче припява,

на всяко цвете и трева.

И буйния си танц танцува,

пролетния танц на радостта.

© Румяна Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??