13 jun 2017, 13:08

Пролетно 

  Poesía » Del paisaje
395 0 3

Изправят

се вече тревите

под тънките снежни покривки.

Надничат

отгоре звездите

И пращат ни свойте усмивки.

 

А слънцето

топло и лудо

стопява ни дългата зима.

И радвам се

днеска на чудо,

че още под покрив ни има.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??