13 июн. 2017 г., 13:08

Пролетно 

  Поэзия » Пейзажная
397 0 3

Изправят

се вече тревите

под тънките снежни покривки.

Надничат

отгоре звездите

И пращат ни свойте усмивки.

 

А слънцето

топло и лудо

стопява ни дългата зима.

И радвам се

днеска на чудо,

че още под покрив ни има.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??