Jun 13, 2017, 1:08 PM

Пролетно 

  Poetry » Landscape
394 0 3

Изправят

се вече тревите

под тънките снежни покривки.

Надничат

отгоре звездите

И пращат ни свойте усмивки.

 

А слънцето

топло и лудо

стопява ни дългата зима.

И радвам се

днеска на чудо,

че още под покрив ни има.

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??