17 abr 2008, 11:54

Пролетно 2 

  Poesía » Del paisaje
491 0 1
Пролетно 2


Тлъсти жълти цветове
падат в мътните води,
кални черни брегове,
пяна, удряща бразди.

Тежки сиви небеса
брулят жълти цветове,
мокра вятърна коса
пяна в брегове кове...

16. 04. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??