17.04.2008 г., 11:54 ч.

Пролетно 2 

  Поезия » Пейзажна
485 0 1
Пролетно 2


Тлъсти жълти цветове
падат в мътните води,
кални черни брегове,
пяна, удряща бразди.

Тежки сиви небеса
брулят жълти цветове,
мокра вятърна коса
пяна в брегове кове...

16. 04. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??