17 апр. 2008 г., 11:54

Пролетно 2 

  Поэзия » Пейзажная
490 0 1
Пролетно 2


Тлъсти жълти цветове
падат в мътните води,
кални черни брегове,
пяна, удряща бразди.

Тежки сиви небеса
брулят жълти цветове,
мокра вятърна коса
пяна в брегове кове...

16. 04. 2008 г.
Прага

© Станимир Тахов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??