Разлиствам пориви с ухаеща стаеност
и с много обич в цъфнала душа,
мечтая в тихи сутрини да пея
и да оцветявам своята дъга.
Сега наричам си
за сбъднатост и споделеност,
с душевен взрив от раждаща се светлина,
а ако имах право на желание вселенско,
то би било да остарея с теб
във сбъдната мечта.
И в трепетен копнеж
за миг на сливане и занемялост,
когато две души откриват своите тела,
обричам се да бъда твоя нежност,
докато в мен тупти
нестихващата kрасота.
© Infinity Todos los derechos reservados