2 may 2009, 11:13

Пролетно утро 

  Poesía » De amor
1295 0 20

Пролетно утро
с пролетен дъх,
дърветата пролетни
с пролетен мъх.
Пролетно слънце
с пролетен лъч,
събуждане пролетно
с пролетна глъч.
Пролетна нежност
от пролетен мъж,
посипва ме пролетно
пролетен дъжд.

 

 

 

Пролетно утро

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??