Заключена в безкрайната вселена,
с простори във очите подивели,
аз търся същността си похитена
на феникс в пепелища посивели.
Изгубена в мечтания отвъдни,
в илюзии безкрайно отразена,
предчувствам времената бъдни,
защото те узряват бавно в мене.
© Тет Todos los derechos reservados