Не обичам юбилеи. И не правя.
Не броя отминалите дни.
Не се стремя в живота нещо да забравя.
Не ме е страх от белите коси.
Съзряването ведно с втора младост иде.
Или планирано е някъде напред.
Не бързай да съзрееш, ако е дадено – и ще го видиш.
Ако ли не – оставаш си човек с късмет!
Прекрасно е да си един акъл с детето,
което редом с теб се учи да върви.
Прекрасно е да се живее простичко и непревзето,
да не зависиш от пари.
Привет живот - в теб няма лошо време-
дори и бурята предвестник е на синева.
Привет и нека сме със силата
и следващата буря да приемем.
И участта!
© Иван Иванов Todos los derechos reservados