19 sept 2013, 2:16

Промяна 

  Poesía » Civil
779 1 1

Протегни ръка към непознатото
и не свеждай срамежливо глава...
Подчини се на силно желаното,
за да покориш устремено света.

 

Не се бой от различното...
Нали това търси всяка душа!?
Новото, чудатото... а не типичното,
което просто да ти запълва деня.

 

Важно е всички люде на тази живописна земя!
Да бъдем уверени със силна и знойна снага.
Небето само да бъде предел или граница
и да превърнем мечтите в наша съдба.

© Габриела ЛИСИЧКАТА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Прекрасно си го написала! Поздравления!
Propuestas
: ??:??