27 oct 2007, 0:07

Промяна 

  Poesía » De amor
1087 0 9
Ти ли се промъкна тихо,
с хладен полъх преддъждовен
и така ме промени?...
Твоите ръце ли скриха
в мойте шепи с жест любовен
звънко пеещи щурци?...
Блеснаха светулки златни
в кичурите разлюляни,
развълнувани от теб...
Нацъфтяха ароматни,
цветни дъхави поляни
в трепналото ми сърце...
Грижите ти разтопиха
тънки струни заскрежени
в мен, беззвучни досега...
Изгреви се появиха
във очите, озарени
от сияйна светлина...

© Дидислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??