27.10.2007 г., 0:07 ч.

Промяна 

  Поезия » Любовна
1024 0 9
Ти ли се промъкна тихо,
с хладен полъх преддъждовен
и така ме промени?...
Твоите ръце ли скриха
в мойте шепи с жест любовен
звънко пеещи щурци?...
Блеснаха светулки златни
в кичурите разлюляни,
развълнувани от теб...
Нацъфтяха ароматни,
цветни дъхави поляни
в трепналото ми сърце...
Грижите ти разтопиха
тънки струни заскрежени
в мен, беззвучни досега...
Изгреви се появиха
във очите, озарени
от сияйна светлина...

© Дидислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??