17 may 2007, 23:34

ПРОНЕЛ 

  Poesía
584 0 4
                             ПРОНЕЛ

            Обичам те, дори когато спиш !
            Обичам твоите очи засмени,
            в очакване със мен да полетиш
            над долини, реки, гори зелени !


            От вчера пак с наслада волно дишам
            и въздухът е пълен с нежен зов,
            и чувствам нужда стихове да пиша
            за тебе Нел, за нашата Любов !


            Във мене мощни сили тя зарежда
            за да се боря с тоз живот суров !
            Със вяра, силна обич и надежда
            през пламъци да мина съм готов  !


            Затуй те будя , моя скъпа Нели,
            да видиш изгрева на таз мечта!
            Ще победим при всяко положение
            проблемите, злините, завистта !!!


            А бъдещето розово, чудесно
            в едно ще слее нашите души !
            Повярвай, никак няма да е лесно,
            да може нещо да го разруши  !!!

            гр. Варна,
           15 май 2005 година         

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • И това е хубавоЗавършва с вяра и надежда,а това е най-важно
  • Благодаря! Мисля, че това е един от най-силните ми стихове! Може би, защото бе написан с много чувства в един емоциионален период от живота ми!
  • Много нежен и зареждащ стих! Дано е розово бъдещето! Поздрав!!!
  • Много хубаво послание!Обичай!!!Напълно познато!
    Поздрави за влюбения и обичащ стих!!!
Propuestas
: ??:??