7 jul 2005, 21:30

Пронизваш ме 

  Poesía
880 0 2

Привличаш ме
в своята орбита.
Желаеш ме неприлично.
Някога, в друго време,
бях свенлива и горда.
Сега съм слаба
и хаотична.

Пронизваш ме
с думи-мълнии.
Неусетно ме покоряваш.
Искам да ме целунеш
и дъхът ти да ме изпълни.
Устните ти
не се забравят.

© Дари Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??