Привличаш ме
в своята орбита.
Желаеш ме неприлично.
Някога, в друго време,
бях свенлива и горда.
Сега съм слаба
и хаотична.
Пронизваш ме
с думи-мълнии.
Неусетно ме покоряваш.
Искам да ме целунеш
и дъхът ти да ме изпълни.
Устните ти
не се забравят.
© Дари All rights reserved.