7.07.2005 г., 21:30 ч.

Пронизваш ме 

  Поезия
837 0 2

Привличаш ме
в своята орбита.
Желаеш ме неприлично.
Някога, в друго време,
бях свенлива и горда.
Сега съм слаба
и хаотична.

Пронизваш ме
с думи-мълнии.
Неусетно ме покоряваш.
Искам да ме целунеш
и дъхът ти да ме изпълни.
Устните ти
не се забравят.

© Дари Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??