23 abr 2014, 21:22

Пропуснат шанс 

  Poesía
524 0 2

... а имаше едно момче

от китно, мъничко селце.

Умееше  с голи ръце

да заколи цяло прасе!

 

Е, не, не беше село. Беше град,

момчето беше всъщност мъж, но млад

и в интерес на истината го застрелваше – прасето -

подире  на суджуци го закачаше в мазето.

 

Да бях пристанала му аз!

Щях всеки ден да ям в захлас

месо, макар и мазно,

но пък природосъобразно.

 

Обаче тъй се случи, че накрая

останах тук. Без да мечтая.

А ако ми се прище сланина -

купувам си от магазина.

© Константина Константинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да беше! ... Абе, не - размислих, по-добре, че не си!
    Много забавно, Поздрав!
  • Тюх да му се не види! А може, по-иначе може.
    Поздрави, шегаджийке!
Propuestas
: ??:??