4 jun 2014, 21:32

Пропуснатото време 

  Poesía » Otra
337 1 1

Пропуснатото време ни наказва.

Последните надежди ни изпива.

Жестоко е и правила не спазва.

Не сме поискали да сме щастливи.

 

Изгубили сме  нещо безвъзвратно -

най-светлите възможности навярно.

Не може времето да потече обратно -

сами сме се излъгали коварно.

 

Напразно жалиме, безсмислено сновеме...

Пропуснатият миг е литнал в бездна.

И смее ни се липсващото време,

че в съжаления безумни чезнем.

 

Грабни, човече, шанса си прекрасен!

Недей отстъпва в нищо - ни на йота...

Че утре ще е друго... то е ясно...

и току-виж, пропуснал си живота.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??