17 mar 2013, 23:00

Прошка 

  Poesía » Civil
687 0 1

И този път ще замъча,
но не защото ти прощавам,
нито, че не искам да простя.
Не взимам прошка, нито давам.
Когато очевидното говори,
безсмислено е думи да редя.

Кога минава болката?
Когато мине в безразличие,
а думите,

изпразнени от съдържание,
си всичките приличат...

© П Антонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??