17.03.2013 г., 23:00 ч.

Прошка 

  Поезия » Гражданска
695 0 1

И този път ще замъча,
но не защото ти прощавам,
нито, че не искам да простя.
Не взимам прошка, нито давам.
Когато очевидното говори,
безсмислено е думи да редя.

Кога минава болката?
Когато мине в безразличие,
а думите,

изпразнени от съдържание,
си всичките приличат...

© П Антонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??