17 мар. 2013 г., 23:00

Прошка 

  Поэзия » Гражданская
694 0 1

И този път ще замъча,
но не защото ти прощавам,
нито, че не искам да простя.
Не взимам прошка, нито давам.
Когато очевидното говори,
безсмислено е думи да редя.

Кога минава болката?
Когато мине в безразличие,
а думите,

изпразнени от съдържание,
си всичките приличат...

© П Антонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??