26 feb 2023, 17:08

Прошка 

  Poesía » Otra
245 0 0

Никой не е съвършен,

затуй нека си простим -

път всеки да е успокоен,

път живота си да улесним!

 

Стига вече завист и злоба,

ще отговаряме за делата,

живот без прошка е тегоба,

да простим - и ще бъде светлината!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??