26 февр. 2023 г., 17:08

Прошка 

  Поэзия » Другая
246 0 0

Никой не е съвършен,

затуй нека си простим -

път всеки да е успокоен,

път живота си да улесним!

 

Стига вече завист и злоба,

ще отговаряме за делата,

живот без прошка е тегоба,

да простим - и ще бъде светлината!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??