2 feb 2008, 7:44

Прошка 

  Poesía » De amor
7919 0 10

      ПРОШКА     

                           

Обичам те до болка

със сълзи на очи,

не ме отблъсквай,

моля те,

прости и ме приеми.

За мен си сладка болка

и вятър в нощта,

най-страстния любовник

за празната душа.

Ела, върни се,

моля те,

в празните ми дни,

в твоите обятия,

ела и ме стопли.

Прошка аз ти искам

с наведена глава,

за всяка моя грешка

от чиста суета.

Обичам те до болка

със сълзи на очи,

ела си и върни ми

блясъка в моите очи.

 

 

 

 

© Маргарита Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??