ПРОШКА
Обичам те до болка
със сълзи на очи,
не ме отблъсквай,
моля те,
прости и ме приеми.
За мен си сладка болка
и вятър в нощта,
най-страстния любовник
за празната душа.
Ела, върни се,
моля те,
в празните ми дни,
в твоите обятия,
ела и ме стопли.
Прошка аз ти искам
с наведена глава,
за всяка моя грешка
от чиста суета.
Обичам те до болка
със сълзи на очи,
ела си и върни ми
блясъка в моите очи.
© Маргарита Георгиева Все права защищены
Пожелавам сбъдване на желаното!
Поздрави за тъжната лирическа и за
прекрасната поетеса! БЪДИ!