Ти молиш ме да ти простя,
не ме моли - сърцето ми отдавна не е храм.
След теб останах без душа...
и няма как аз прошка да ти дам.
Не ти е нужно моето "прощавам",
щом аз не съм ти вече нужна.
Не ми остана нищичко да давам.
Прости на себе си, аз вече съм ти чужда.
© Ира Милова Todos los derechos reservados
щом чуждият на просещият дава...
Небето му изпраща лъчи и слънчеви усмивки,
защото се е научил, да прощава!