9 ago 2011, 2:07

Прошка 

  Poesía
688 0 4

Обърни се

Аз ще те гледам

И ще видиш в мойте очи

Порив нов

С който ще можеш

Да изтриеш свойте сълзи

Обърни се аз ще очаквам

Твоят зов и твойта молба

Обърни се

Моля те мила

Обърни се

И просто ела

********

© Констант Булгара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??