9 авг. 2011 г., 02:07

Прошка 

  Поэзия
683 0 4

Обърни се

Аз ще те гледам

И ще видиш в мойте очи

Порив нов

С който ще можеш

Да изтриеш свойте сълзи

Обърни се аз ще очаквам

Твоят зов и твойта молба

Обърни се

Моля те мила

Обърни се

И просто ела

********

© Констант Булгара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??