4 mar 2017, 8:34

Прошка искам, мила! 

  Poesía » Verso acróstico
632 1 12

Прости ми. 

Ревнувах те -

от воя на вятъра, 

шепнещ твоето име, от

крилото на птицата майка, от

ангела бял в съня ти-детето. 

 

Исках те. 

Само за мен. 

Крилото – ми счупено, 

а ти си далече. 

Моля небето -

 

молитва нечута

издира очите, 

лудост са дните. 

Арктическа зима. Прости ми. 

 

 

© Василка Ябанджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??