Прошка търсиш пак отново...
Молиш ме да ти простя.
Но нали на времето ключа ти дадох!?
Ключа към моята душа.
Защо захвърли го тогава?
Защо със мен се подигра?
А днес на прага ми се молиш!?
За кой ли път да ти простя...
Не зная как да отговаря...
Но знам, не искам вече да простя.
Върви си... Искам да забравя,
теб и болката и любовта.
© Ангел Todos los derechos reservados