23 ago 2007, 23:00

Прости, че те обичам 

  Poesía
807 1 7
  Прости ми затова, че те обичам.
  Прости за мъката, за гордостта,
  за светлата мечта и за звездите -
  пътеката, която правят във нощта.

  За порива ми див, за волността,
  за устните, които пиха без насита.
  За вятъра, разрошил ме сега,
  изтрил сълзите от очите ми.

  Прости за нежните ми блянове,
  за дните, очакващи камбанен звън.
  Прости за утрото и залеза в очите.
  Прости!  Не  искам  да е  сън.

© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??