1 ago 2021, 21:52

Прости ми 

  Poesía » De amor
310 0 0

Ще ми простиш ли, думите неизречени,
потулени с булото на вечерта?
Ще ми простиш ли, погледите хвърляни, 
към твоето красиво лице?

 

Ще ми простиш ли, редовете запълнени,
в които твоето име възпях?
Ще ми простиш ли, че не можах да ти кажа, 
колко силно те желах?

© Еленка Гишина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??